Bijele Kabelske obujmice, Organizator za kabel Upravljanje kabel, Kabel organizatori Držač USB kabela Organizator za žice Obujmice za kabel, 2 pakiranje Držač kabela za desktop, automobila, kuća i ured (5, 3 utora)

Bijele Kabelske obujmice, Organizator za kabel Upravljanje kabel, Kabel organizatori Držač USB kabela Organizator za žice Obujmice

HRK 19.65

Iznos

Držač kabla za auto : Naš organizator žica je vrlo koristan za organiziranje kabela.To će spriječiti prekomjerno изгибание i запутывание kabela za punjenje telefona, USB-kablove, mrežnih kablova, kablova za napajanje tv, a također će zadržati čistoću i red u svojoj sobi.Ljepljive kabelske stezaljke : Ovaj držač telefonskog kabela za desktop opremljena trajan ljepljive obloge 3 M, koja se može lijepiti na sve glatke i čiste površine kuće ili ureda, kao što su staklene, plastične, metalne ili drvene stolove, stolove i zidove.Jednostavan za instalaciju, nema potrebe začepiti rupe ili pričvrstiti vijcima.Obujmice za kabel organizatori : Ovi kabelski organizatori izrađeni su od visokokvalitetnog ekološki čistog i fleksibilnog silikona materijala koji se lako savijati i glatko umeće kabeli.Pogodan za svakodnevnu uporabu : Naš menadžment kabel pogodan za promjera žice u rasponu od 0,26. (6 mm).Možete ga koristiti ne samo kao spojnice za žice, ali i kao držač olovke, četkice za zube ili zubni konac.idealna veličina u susret zahtjevima za vaš svakidašnji korištenje.Mali savjeti : Za bolje korištenje našeg držača za žice, molimo pobrinite se da je površina stola čista, glatka, bez ulja, prašine i vode, prije nego što se zalijepiti za nju.I držite ga najmanje nekoliko sati nakon povrede, najbolje u roku od 24 sata. 1. Očistite površinu alkohol, pobrinite se da je ona čista, glatka, bez ulja, prašine i vode. 2. Otkine ljepljivu traku, pričvrstite i obujmica za kabel pritisnite i držite u roku od 30 sekundi, a zatim pričekajte 24 sata prije uporabe kako bi se postigla maksimalnu snagu. 1. Naš držač za kabel pogodan za većinu kabela elektroničkih proizvoda, ali kabele promjera više od 0,26 inča mogu se odnositi.Molimo vas da obratite pažnju na usklađivanje vaše zahtjeve prije kupnje;. 2. Kako bi se postigla najbolja адгезионного učinak, molimo vas, očistite površinu i proizvod, zaštitite ih od prašine, vlage, topline, ulja. 1. Očistite površinu alkohol, pobrinite se da je ona čista, glatka, bez ulja, prašine i vode.2. Otkine ljepljivu traku, pričvrstite i obujmica za kabel pritisnite i držite u roku od 30 sekundi, a zatim pričekajte 24 sata prije uporabe kako bi se postigla maksimalnu snagu. 1. Naš držač za kabel pogodan za većinu kabela elektroničkih proizvoda, ali kabele promjera više od 0,26 inča mogu se odnositi.Molimo, imajte na umu da odgovaraju vašim zahtjevima prije kupnje;2. Kako bi se postigla najbolja адгезионного učinak, molimo vas, očistite površinu i proizvod, zaštitite ih od prašine, vlage, topline, ulja.


Značajke

Proizvodi u kategoriji