Dječje reket za tenis 21 23 25 Dječje i juniorsku tenis reket za dječake, Djevojke, Djecu, učenike, Studente, Tenis reket s torbom za reket.

Dječje reket za tenis 21 23 25 Dječje i juniorsku tenis reket za dječake, Djevojke, Djecu, učenike, Studente, Tenis reket s torbom

HRK 252.30

Iznos

???? 【Su dostupni u tri veličine】 : 21-inčni odijelo za djecu od 4 do 6 godina, 23-inčni odijelo za djecu od 6 do 8 godina, 25-inčni odijelo za djecu od 8 do 10 godina i stariji.Možete odabrati u skladu s dobi i rast vašeg djeteta.Savršen lijep i praktičan set reketa za djecu i mladih teniskih treninga. ????【Dizajn teniskih reketa】 : mi Smo razvili model za tri dječjem reketa.21-inčni-to мультяшный lik koji je vole djeca.23-inčni i 25-inčni uzorcima su podanici ovog doba.Za reketa za troje djece odabrali smo za vas različite boje. ????【Struktura】 : S uvođenjem tehnologije cjelovite oblikovanje reket za tenis ima visok intenzitet i izdržljivost. ????【Aftermarket】 : Ovaj reket za tenis posebno je dostupan po cijeni i kvalitetu reket zajamčena.Ako imate bilo kakvih problema nakon kupnje, možete nam pisati na e-mail u bilo koje vrijeme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Površina našu djecu reket je izrađen od življih boja, zbog čega je boja reket izgleda da je još živ, i oni više vole djecu. ????【】 Pakiranje : Uključite 2 dječja teniski reket, 1 vrećicu premium klase za nošenje.Površina našu djecu reket je izrađen od življih boja, što ga čini boju reket je još živ, a djeca im se sviđa više.Reket za tenis OPPUM junior namijenjen za djecu,malu djecu, da se naša djeca su energični i sretni svaki dan.Izrađena je od visokokvalitetnog aluminija,lagan i izdržljiv,snažan za lako ljulja.On je veličina,proporcionalni rast igrača,olakšava upravljanje,čime se povećava mogućnost kontakta s teniskim loptom,više prikladan za početnike ili početnike tenisača, pomaže im da efikasnije razviti vještine igra tenis.Korištenje tehnologije pravokutnog presjeka,krutost i stabilnost teniske bitova značajno je povećan,kvaliteta tenis reket za malu djecu znatno poboljšana.


Značajke

Proizvodi u kategoriji