Noćni ormarić od drveta Safeplus, Bočni stol s ormar za pohranu i uvući sandučićem, Mali stolić s naglaskom Spavaće sobe, Dnevnog boravka, Hodnika, Hodnika, Ormara (Bijela)

Noćni ormarić od drveta Safeplus, Bočni stol s ormar za pohranu i uvući sandučićem, Mali stolić s naglaskom Spavaće sobe, Dnevnog boravka,

HRK 224.97

Iznos

Plan počinje od datuma kupnje.Oštećenja proizvoda, u nesrećama, mrlje, suze i suze su pokriveni od prvog dana.Loma i kvara proizvoda snosi nakon jamstva proizvođača.Nema dodatnih troškova za popravak, rezervni dijelovi, radna snaga i dostava je uključena u cijenu.Jednostavan proces za rješavanje reklamacije - podnesite žalbu u bilo koje vrijeme 24/7 putem mobilne aplikacije, online ili na telefon.Otkazati u bilo koje vrijeme, puni povrat novca u roku prvih 30 dana.Može se prenijeti s darovima. 【Odabrane materijale】 Naš kraj stolova izrađeni su od visokokvalitetnog, ne-toksičan MDF materijala; Metalne olovke u vintage stilu dizajnirani su za dobro zadržavanje i jednostavnost korištenja, što im pruža dobru snagu i izdržljivost za duži vijek trajanja. 【Dovoljno Prostora Za Pohranu】 Dovoljno prostora za pohranu s 2 ladicama i prostran ormar za pohranu male predmete za svakodnevnu uporabu, kao što su daljinski upravljači, ključeve, naočale, u čistoći i redu; stola i pruža dovoljno prostora za lampe, sati i pehari za vaše udobnosti. 【Kompaktno rješenje】 dimenzije : 16,0 x 13,0 x 30,0" (D x Š x v); Ukupni kapacitet ove tablice možete pohraniti do 300 funti, dok je svaki spremnik može primiti maksimalno opterećenje 88 funti za svakodnevno pohranu. 【Sigurna struktura】 Na tom noćnom ormariću s прикроватной тумбочкой vaše probleme sigurnosti pokrivena.Imamo gornji rub/ugla, sve je to učinjeno uz pažljivu polirani, zaštititi ranjive ljude od slučajnih ozljeda. 【】 S dobrom vrijednošću Mi razlikujemo naš brand od ostatka svojim dobrim kvalitetom najveća vrijednost.Osim toga, imamo i lokalnih skladišta, koji se brzo ispunjavaju vaše potrebe.Boja : Bijela.


Značajke

Proizvodi u kategoriji