Gravitacija Električni Mlin za sol i papar Set od 2 komada sa postoljem, Automatski Mlin za papar, na baterije sa žlicom i četkom, Upravljanje jednom rukom Podesiva grubost Plavi led indikator (srebrna)

Gravitacija Električni Mlin za sol i papar Set od 2 komada sa postoljem, Automatski Mlin za papar, na baterije sa žlicom i četkom,

HRK 65.97

Iznos

[Više ne uviti] - Jedinstveni dizajn i nije potrebno pritiskanje gumba, dovoljno za jednu ruku, jednostavno okrenite mljevenje mesa, i ona će automatski početi mljevenje sol, biber ili neki drugi začin. [Podesiva grubost] - da li vam se Sviđa grube začin ili tanki začin, ovaj mlin za sol i papar će vam pomoći da se to postigne.Potrebno je samo postaviti gornju ručku prije brušenjem, i lako ćete odgovarajuću začin za крупности koju želite. [Lako za nošenje] - Dolazi s postoljem za pohranu od lakirani čelik, облегчающей kreće od stola i nazad u kuhinjski štednjak ili kuhinji.I ne samo to, ona također sprečava pad brusilica i automatsko otvaranje. [Visoko kvalitetni materijal]-Ovaj kapacitet za paprike измельчителя izrađen od visoko-kvalitetne akrilnog materijala, неагрессивного, antioksidansa i s određenom герметичностью.Nema potrebe da često ispunjen i može zadržati svježinu začina. [Jamstvo] - New England Stories " je osnovana 1987. godine u Bostonu, a sada кормится duboko u Тонтоне.Nudimo doživotno jamstvo na svaki naš proizvod dok kupujete direktno od nas. 2 x Helikopter soli i papra. 1 x Stalak za prtljagu. 1 x Žlica. 1 x Četka za prašinu. 1 x Četka za Čišćenje. 1 Upute za uporabu proizvoda.Rad jednom rukom : ne morate ručno brušenje ili pritiskom gumba.Podesiva grubost, Okrenite gornju ručicu za podešavanje grubost.Materijal premium klase : Keramičke brusilica suština i akril kontejner.Jednostavan je za nošenje i skladištenje : pomoću okvira za pohranu olakšati premještanje i čuvanje.Moćna snaga : Prehrana od 6 baterije tipa AAA svaka (nije u kompletu), intenzivniji brušenje i duži rad.Rad jednom rukom : ne morate ručno brušenje ili pritiskom gumba.Podesiva grubost, Okrenite gornju ručicu za podešavanje grubost.Materijal premium klase : Keramičke brusilica suština i akril kontejner.Jednostavan je za nošenje i skladištenje : pomoću okvira za pohranu olakšati premještanje i čuvanje.Moćna snaga : Prehrana od 6 baterije tipa AAA svaka (nije u kompletu), intenzivniji brušenje i duži rad.


Značajke

Proizvodi u kategoriji