Skup VANGOAL od 3 Žlice za stezanje za kavu, 2 u 1 Žlicu od nehrđajućeg čelika SUS304 s kopčom za hermetičkog vrećice za Čaj, Kavu, Протеинового u prahu, topljive pića, Kuhinja alata (3 od ružičastog zlata)

Skup VANGOAL od 3 Žlice za stezanje za kavu, 2 u 1 Žlicu od nehrđajućeg čelika SUS304 s kopčom za hermetičkog vrećice za Čaj, Kavu,

HRK 23.94

Iznos

[ Sigurnost i zdravlje ] - Ovaj set sadrži 3 kom. Dimenzije žlice/совка za mljevene kave od 304 nehrđajućeg čelika kvalitete prehrane s kopčom za torbe. [ Široku primjenu ] - možete ga koristiti za spremanje čaja, mlijeka u prahu, šećera, kave, kave u prahu i sl. kod Kuće.Jedan nalog kako bi zadovoljili svoje različite potrebe.To je obavezan predmet za svaku obitelj. [ Savršene veličine ] - Dimenzije u jednu šalicu stvaraju savršenu kavu, bilo da je instant, ili u zrnu. [ Lako se čisti ] - Kava žlice lako se čiste i mogu se prati u stroju za pranje posuđa.Jednostavno ih obrišite pod toplom vodom ili baciti u perilicu suđa.U isto vrijeme, vi ne morate brinuti o tome da uživate u ukusnom hranom, čišćenje postaje problem. [ Pogodan za uređenje doma ] - Površina žlice polirana kao svijetlo ogledalo pokazati visoku kvalitetu.Odličan poklon za nju/njega na rođendan, godišnjicu, Božić, Valentinovo, i još mnogo toga.Savršeno prikladan za kućne ili kuhinjske dekor.Boja : 3 od ružičastog zlata.


Značajke

Proizvodi u kategoriji