Nadvoji prikazuje kratko uputstvo košaru za prljavo rublje - Prijenosni, sa velikim ručkama, preklopni za pohranu i lako se otvara. Sklopivi Pop-up košara za odjeću savršeno pogodna za Dječju sobu, Koledž Dorms ili Putovanja. (Sport)

Nadvoji prikazuje kratko uputstvo košaru za prljavo rublje - Prijenosni, sa velikim ručkama, preklopni za pohranu i lako se otvara.

HRK 26.97

Iznos

ODLIČNO ZA KUĆE ILI PUTOVANJA : koristite kao pop-košara za rublje, koš za igračke ili saviti ga ravno za praktičnost pakiranja u pokretu.ČVRSTE MREŽASTE KONSTRUKCIJA : Čvrsta mrežasti materijal omogućuje cirkulaciju zraka za otklanjanje vlage i mirisa.SKLAPA STAN : Okrenite fleksibilna i lagana okvira na ovom prikazanom koš, da se stavi ga točno za jednostavnu pohranu.LAKO PRENIJETI : Dvije čvrste ručke omogućavaju lako prenijeti ovu pop-up smeće u praonici.ODLIČNO radi UŠTEDE PROSTORA : Idealna košarica za koledž spavaonica, mali stan, putovanja ili na bilo kojem mjestu.Veličina : Jednokrevetna košara | Boja : Sportski.


Značajke

Proizvodi u kategoriji

Muški Oscar Гершеля
  • Novo

Muški Oscar Гершеля

HRK 95.97

100% Polyester.Uvozni Obloge od 80% poliester / 10% pamuka.Kopča na zatvarač.Ručno Pranje.Džepovi : 1, vanjski 3 utora za kartice.Kompaktan i funkcionalan novčanik Oscar ima glavni odje