Stalak za nakit SRIWATANA, Organizator Za Nakit od punog Drveta sa ogledalom u punom rastu na Zid/Vrata(Crna Карбонизированный)

Stalak za nakit SRIWATANA, Organizator Za Nakit od punog Drveta sa ogledalom u punom rastu na Zid/Vrata(Crna Карбонизированный)

HRK 194.70

Iznos

Starinski nakit ormar - masivnog drveta s факельной završiti, juta i black metala međusobno nadopunjuju, stvarajući starinski stil za vaš ormar i sigurno će se uklopiti u dekor vaše sobe.Slr magnetska i запираемая vrata s ključem osigurava sigurnost vaših ukrasa.Skloni police za studs - Jedinstveni dizajn s nagibom od 45° omogućava vrlo lako položiti i dobiti naušnice-roze.Zid ili iznad vrata - 2 podesive visine na raspolaganju kada je подвешивании nakit kabineta iznad vrata pomoću kuke; Ili možete ga montirati na zid pomoću vijaka za uštedu prostora.Poklon za svaku od Svog popisa - Ovaj rokovnik za nakit lako drži nakit uredno organiziran uz pomoć 5 koso police za studs, 1 viseće šipke, 22 kuke za ogrlice i narukvice, 54 otvora za prstenje, 52 rupa za naušnica i 5 podružnica.Specifikacija. - Boja : spaljene crni. - Materijal : drvo павловнии, juta, metal. - Dimenzije ogledala : 9,57 L x 42,52 H. - Veličina proizvoda : 14,37 L x 47,3 X 3,74 W.Topli savjet : .Zbog magnetske dizajna za otvaranje vrata zahtijeva određeni napor.Starinski Nakit Ormar ШРИВАТАНЫ. * Podstava za pohranu EVA straga sprečavaju eventualne ogrebotine.


Značajke

Proizvodi u kategoriji