Veliki Nositelj i Organizator za kartaške igre 3000+, Torbica za bejzbol kartice, C. A. H, Karte TCG, ono Što Vi Zovete, Sva proširenja. Kutija za pohranu s 7 razdvojene i ramenom remen - na zahtjev

Veliki Nositelj i Organizator za kartaške igre 3000+, Torbica za bejzbol kartice, C. A. H, Karte TCG, ono Što Vi Zovete, Sva proširenja.

HRK 119.97

Iznos

TORBA VELIKOG KAPACITETA : Ova torbica je kompatibilan sa karticama Protiv čovječnosti, bejzbol kartice, novi telefon, od koga?Kartaška igra Mattel Games UNO Minecraft, Kartaška igra "Monopol", Kartaška igra 10-og faze, Osnovna igra Untable Unicorns, Pizza s kozjim sirom "Tako Kat", Poker, Boks protiv ureda, kutije Ultra Pro s 80 graphs i boksač s različitim palube.I ovdje je dovoljno prostora za pohranu do 3000 karata.CJELOVITA ZAŠTITA : Čvrsta tvrdi torbica s vanjskom površinom od EVA može zaštititi vaše omiljene kartice na ogrebotine, vodu, padove i prašine.Mogli ste dug put,a i ne morate brinuti, kada će stranka sa svojim карточными igrama.U isto vrijeme to je i dobar pratilac-organizator za pohranu kartice kuće.PROFESIONALNI DIZAJN INTERIJERA : Mekana obloga od umjetnog baršun za zaštitu vaše instalirane kartice, 7 skidaju razdvojene kako bi se zadovoljile potrebe karte u različitim veličinama, dok pregrade iznad okvira, da se spriječi njezin pad prilikom vađenja kartice.ZGODAN DIZAJN : Udoban i kvalitetan ručka i remen su prikladne za vas, da nose držač dionicama kartice na bilo kojem mjestu, i ona je pogodna za sve prigode.Čvrsta i glatka dizajn s dvostrukim grmljavinom pogodan za prihvat , ne stavljajući pritisak na ekspanzija, a nju jednostavno otvoriti i zatvoriti.Jamstvo bez brige : Ako imate bilo kakvih problema, možete nas kontaktirati i mi ćemo riješiti vaš problem na vrijeme.A mi vam nudimo povrat ili zamjenu.


Značajke

Proizvodi u kategoriji