Čaj za detoksikaciju maslačak Kiss Me-Organics – visoko kvalitetni, Organski, Sirovo Čaj od korijena Maslačka za probavu - Čajne vrećice, koje su bogate vitaminima, za čišćenje i poboljšanje imuniteta – 1 Pakiranje (20 Paketa)

Čaj za detoksikaciju maslačak Kiss Me-Organics – visoko kvalitetni, Organski, Sirovo Čaj od korijena Maslačka za probavu - Čajne vrećice,

HRK 97.80

Iznos

PRIRODNI SASTOJCI - Naš čaj od korijena maslačka se sastoji od sirovih sastojaka, koji zadržavaju korisne enzime i pomažu poboljšati apsorpciju važnih vitamina i minerala.DIVAN - Pripremljen od korijena maslačka, hibiskus, šri lanke i cimeta, naš čaj od maslačka-to je predivno osvježavajuće, prirodna alternativa kava bez kofeina.ČAJ za DETOKSIKACIJU - Naš 100% organski čaj od korijena maslačka bogat je antioksidansima - ga детоксицирующие svojstva mogu olakšati stabilan krvnog tlaka, razine šećera i poboljšanju zdravlja.WELLNESS PODIZANJE - u Potrazi za čaj za detoksikaciju, čišćenje?Naš čaj za nadutost sadrži vitalne hranjive tvari, koje mogu pomoći da se očisti svoje tijelo i ojačati imunološki sustav.ZDRAVO ČIŠĆENJE - Zaboravite "тощем čaju", ako želite detox čaj, naš čaj za čišćenje debelog crijeva dobar diuretik, koji pomaže smanjiti nadutost i isperite višak tekućine.Zdrava probava, naravno. 1. Dolijte vodu do vrenja (160-170 F / 71-76 C). 2. Ulijte 6 oz/ 177 ml vruće vode za čaj vrećicu u šalicu. 3. Заваривайте čaj u roku od 3-6 minuta (ovisno o ukusu). 4. Uklonite vrećicu sa čajem i uživajte.


Značajke

Proizvodi u kategoriji