KOOSI Prijenosni Trezor Kocke - 14x14 Kocka Kocka Žica Organizator Pohranu Organizator Pohranu Police za Pohranu Odjeće Police za Odjeću Plastične Kocke Za Pohranu Prsima, Crna (3x4 Kocke)

KOOSI Prijenosni Trezor Kocke - 14x14 Kocka Kocka Žica Organizator Pohranu Organizator Pohranu Police za Pohranu Odjeće Police za Odjeću

HRK 278.10

Iznos

【PROSTRANA ORGANIZATOR ZA POHRANU】Ukupna veličina ovim prijenosnim police 44" x 14" x 58".Svaka kocka je veličine 14" x 14", što je 1,5 puta više prostora nego kod drugih marki. 12 kocke za pohranu nude vam dodatni prostor za sve vrste odjeće i stvari i mogu se koristiti za organiziranje namještaja za pohranu knjiga, dječjih igračaka i mnogo drugog.Namijenjen je za korištenje u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku. 【SOLIDNE ORMAR】Svaka kocka može izdržati 30-40 funti, što je 3 puta više nego kod drugih marki.Ormari za pohranu kocke Kousi su dizajnirani s ojačana čeličnom pločom na kraju svakog kuba, da izdrži do 2 puta veću težinu od svoje dupe od lima plastike PP.To također čini naše skladište je puno tvrđi i odlična je za dugotrajno korištenje. 【ELEGANTAN i PAMETAN DIZAJN】Fleksibilan oblik čvrste i izdržljive.Naši proizvodi su razvijeni koristeći klasične modele i teksture, tako da oni mogu elegantno uklopiti u bilo koji prostor uz bilo koji stil. 【PAMETNA I BRZO SASTAVLJANJE】Беспроблемная instalacija i направляющее video na izlog naše brand store-u.Svaka kocka može se koristiti zasebno ili kombinirati i slagati na hrpu, stvoriti individualnu jedinicu za pohranu. 【БЕСПРОБЛЕМНОЕ ODRŽAVANJE】Jamstvo : 2 Godine.Prašinu ormari zaštititi svoju odjeću od prljavštine, a vodootporne ploče se lako pere .Vrata opremljeni ručkama s otvorima za cirkulaciju zraka i da bi se spriječilo stvaranje neugodnih mirisa.


Značajke

Proizvodi u kategoriji