Računalni zvučnici LENRUE, Računalne zvučnike s napajanjem preko USB-a za stolno računalo, prijenosno računalo, s led pozadinskim osvjetljenjem, Plug and play (USB-Crna)

Računalni zvučnici LENRUE, Računalne zvučnike s napajanjem preko USB-a za stolno računalo, prijenosno računalo, s led pozadinskim osvjetljenjem,

HRK 65.94

Iznos

Skokovi napona uzem od prvog dana.STRUČNA TEHNIČKA POMOĆ : Pravi stručnjaci su dostupni 24/7, kako bi se s traženjem, problemima povezivanje, otklanjanju poteškoća i mnogim drugim. . 【USB-59 cm za audio i hrane】Više nije potreban kabel 3,5 mm aux!Zvučnik računala ažurira сверхдлинный USB kabel, Kako za audio, tako i za prehranu, izbjegavajte nepravilnog spajanja kabela.Plug and play, vrlo je jednostavan za korištenje!. 【Kristalno čist i miran】Zvučnici za RAČUNALA imaju рожками snage 10 W i 2 басовыми membrane, povećavaju антимагнитный čip, bacaju statički šum.Pruža ugodno stereo zvuk, omogućujući vam od srca uživati u filmovima, video, glazbi i igrama u sobi ili uredu. 【Komforan led】Led zvučnika na prijenosnom računalu meke i stabilan, vam pružaju udobnost.Pritisnite gumb napajanja da biste isključili svjetlo, tako da ne ometaju vas učiti i raditi. 【Bogata kompatibilnost】Računalni zvučnici USB odgovaraju sve vrste stolnih računala, prijenosna RAČUNALA i Mac, Mac Book i druge uređaje s USB sučeljem.Pogodan za razne sustave, kao što je Windows (Vista / 7 / 8 / 10), Mac OS, Chrome OS, Linux, UNIX i sl. 【Kompaktnost i jedan kabel】Društvene dinamike kompaktni veličine i imaju samo jedan USB kabel, savršeno se nalazi ispod ekrana računala.Oslobodite prostor na radnoj površini i smanjite загромождение kabela.Pokažite više reda na svoj radni stol.


Značajke

Proizvodi u kategoriji