Mega Racer 5 Crna Antena od karbonskih vlakana za automobil, kamion, suv - Prijem AM/FM radio, Jednodijelni aluminij 6061, protiv krađe dizajn, Sef za autopraonicu, Univerzalni Zamjena Antene, 1 kom.

Mega Racer 5 Crna Antena od karbonskih vlakana za automobil, kamion, suv - Prijem AM/FM radio, Jednodijelni aluminij 6061, protiv krađe

HRK 56.85

Iznos

????JAK SIGNAL - Statički i loš prijem na cesti može dovesti do problema.Dobro, da je naša automobilska antena je izrađena od izdržljivog čvrste 6061 aluminija i ima internu медную kolut, koja je za 500% više vodljivi, od čelika.Odličan pojačalo za prijem!.???? TANAK DIZAJN - Naša zamjena antena auto-radija ima polirani crno kućište i cool 100% Ručni rad Klase A-3 K Keper od ovog karbonskih vlakana.Njegov elegantni dizajn moda, nesumnjivo će postati odličan автоаксессуаром, zbog čega ćete izgledati kao šef!. ????SIGURNOST autopraonica - 5-inčni tovara antena ima stupanj vodonepropusnosti IP68, što znači da je ona sigurna i izračunati na duge autopraonica i ekstremne vremenske uvjete.Vaša zamjena automobilske antene će ostati čista i velika, jer ona također otporan na koroziju!. ????JEDAN-VELIČINA-ODGOVARA ZA VEĆINU - Kompatibilnost je ključni faktor.To je razlog zašto smo dužni uključiti 10 specijalnih vijaka adaptera za bolje prilagođavanje za većinu automobila.Veza za osiguranje navoja, sigurno će otjerati lopove, čuva vaše kratku antenu u sigurnosti i zaštite. ????JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - Potvrdite svoju novu antenu u nekoliko jednostavnih koraka.Prvo uklonite originalne antene.Odaberite pravi navojni adapter iz kompleta i spojite ga na antenu.Konačno, postavite аудиоантенну na postolje antene automobila.skinite utvrđeno antenu.Odaberite pravi navojni adapter za vaše vozilo.Ugradite adapter na bazu antene.Zavijte antenu na dnu antene vozila.Skinite zamjensku antenu Odaberite odgovarajući adapter za vaše vozilo. Ugradite adapter na bazu antene. Zavijte antenu na dnu antene vozila.


Značajke

Proizvodi u kategoriji