uxcell 3 Podloga sa kukom i Petljom Brusilica Полировальная Otpremnica Ploča s unutarnjim navojem M10 za Povremeni Brušenje Stroja za Poliranje 2 Kom.

uxcell 3 Podloga sa kukom i Petljom Brusilica Полировальная Otpremnica Ploča s unutarnjim navojem M10 za Povremeni Brušenje Stroja

HRK 29.97

Iznos

[SIZE] : 3-inčni obloge za kuke i spojnice, Max.O / min 12000, navoj M10. [UPOTREBA] : Podloga se koristi sa brusnim papirom ili полировальными jastučića za korištenje na kutne brusilice stroju, desktop stroju za brušenje, электродрелях i drugih pneumatske i električne instrumente.Naširoko se koristi za proizvode od drveta, automobila, metalnih proizvoda, poliranje podova i zidova. [MATERIJAL] : Polipropilen je materijal izdržljiva i nije osjetljiv na pucanje, otporan je na niske temperature -20°C. Jastuk s visoke čvrstoće i обрабатываемая površine poseban oblik stane više u potpunosti i imaju dobre prozračnosti. [KARAKTERISTIKE] : Podlogu za kuke i spojnice mogu se brzo i lako zamijeniti, ona ima snažnu sposobnost sposobnost.Kuke приклеивающей ploče nalaze se čvrsto, distribucija potpuna i jedinstvena, da ih nije lako popustiti i gurnula. [NAPOMENA] : Prijelaznom štap ima lijevi navoj, i smjer vrtnje mora biti u smjeru kazaljke na satu.Ukoliko zarotirate ga u smjeru kazaljke na satu, supstrat može oslabiti.Prije upotrebe preporučljivo je raditi u praznom hodu više od jedne minute i provjeriti je li u redu stroja.


Značajke

Proizvodi u kategoriji